Festovně Napříč

sobota 10. září 2022 od 14.00, Zahrada U Sosny, Brno–Obřany
Image

Stand-up, divadlo, hudba a překvapení — zábava na celý den. Přijďte si s Napříč užít konec léta tím nejpohodovějším způsobem. Zažijte párty u řeky s vychlazeným nápojem a spoustou zábavy. Festivalem vás bude provázet moderátor Daniel Dvořák.

14.00

začátek

otevření areálu | doors open

Branka Zahrady U sosny bude slavnostně otevřena a první soudek piva bude odvážně naražen. Pohoda sobotního odpoledne v Brně u řeky začíná už od dvou!

web
14.30

Bára Köttová

stand-up

Brněnská standuperka odstartuje celý festival. Na začátku si pro vás střihne performance, která nejednoho dostane do rozpaků. Budete se červenat víc než ona?

15.30

Honza Sádovský

básně a písně | poetry songs

Sáďa prochází světem jako prokletý básník, který ze zaujatých pohledů žen získává látku, již vetkává do notových osnov jeho skladeb. Skvělý písničkář nejen na fesťák.

16.30

Napříč.cz

bio-divadlo | bio-theatre

Polední slunce. Klobouky na hlavě. Sláma v puse. Kolty proklatě nízko... Bio-divadlo Napříč.cz uvádí čistokrevnou letní westernovku "Indiánská roštěnka a bílý tulák".

více o bio-divadle
17.30

Klíče

rock, blues, funk & pop

Brněnská kapela Klíče vám zahraje směs rocku, bluesu, funku a popu. Originální skladby provází trefné texty, kytarové riffy, saxofonová sóla a silný důraz na rytmiku.

Bandzone
19.00

Noví kumpáni

afro–rock fusion

Kapela Noví Kumpáni znamená fúzi tradičních afrických rytmů a netradiční basové kytary a saxofonu. Jde o spojení afrického bubnování a alternativního rocku.

web
20.30

Jamadan

afro world music

Pestré bubenické seskupení, které hraje tradiční hudbu západní Afriky a od roku 2004 přináší energickou taneční muziku plnou bubnů a rytmů s originálními aranžemi a show.

web
21.30

překvapení

fireshow

Na závěr festivalu nesmí chybět něco malého na dobrou noc. Budou zapáleny ohně a žongler Yufi předvede svou démonickou fireshow.

web
22.00

konec

end of the show

Všechno dobré musí končit. Teda alespoň hudební produkce. Bar s výčepem zůstane samozřejmě otevřený tak dlouho, jak bude třeba a možná i o něco déle.

Kontakt

Zahrada U Sosny
Břehová 90, 614 00 Brno–Obřany
mapa
Pořadatel
Napříč, kulturně zapsaný spolek
Zdeněk Filipec, tel.: +420 731 47 65 07
https://www.napric.cz